Elämään opettelua

sunnuntai 18. maaliskuuta 2018

Vakuutuslääkärin eugeniikka

Voiko lobotomialla hoitaa aivovammaa?



Mikäki asiaa kysyisi vakuutuslääkäriltä, niin varmasti voisi ja se olisi myös hyvin suositeltavaa. vakuutusyhtiö maksaisi mielellään hoidosta aihetuneet kulut ja tarjoaisi lounaan poikkeuksellisesti buffetpöydästä.

Vakuutuslääkäritkit ja eräät tietyn sairaanhoitopiirin neurologit pääsisivät helpolla, kun ei enään tarvitsisi keksiä  sairauksia mitä ei ole edes olemassa tai vedota johonkin geenivirheeseen joka on aiheuttanut tapaturmaisen aivovamman ilman tapaturmaa. Näin heilläkin jäisi aikaa keskittyä ihan oikeisiin töihin.

Näistä oikeista töistä puhuttaessa on pakko mainita se, ainakin minulle tuntematon ammattikunta joka keksii näitä pääasiassa eläkeyhtiöiden puolustuspuheenvuorojen argumenttejä tähän vakuutuslääkärijärjestelmän muuttamista ajavaan kansalaisaloitteeseen. On aivan käsittämätöntä millä perusteilla tämä pieni piiri yrittää väittää että, järjestelmässä ei ole mitään vikaa.

Mutta yksi suuri ja keskeinen toimiala, mikä on loistanut poissaolollaan koko asian tiimoilta ovat vakuutusyhtiöiden edustajat. Jostain syystä he eivät ole tulleet julkisuuteen puolustamaan vakuutuslääkärijärjestelmää vaikka asia koskee heitä jopa enemmän kuin eläkeyhtiöitä.

Tämä on varmasti tietoinen valinta ja jokin lakimies on tämän kaltaisen toiminnan olevan tällä hetkellä paras vaihtoehto." Jos me olemme hiljaa, niin ne ei huomaa meitä " Niin ne ei huomaa meitä periaate ei vaan toimi kun on jo asiansa kunnolla ryssinyt. Mutta ei hätää, voin taata teille vakuutusalan edustajat. Me emme ole unohtaneet teitä.

Toki teihin kallellaan olevat lääkärit Johanna RellmanJari Honkaniemi ja kallistumassa oleva Teemu Luoto ovat yrittäneet vakuutella vakuutuslääkärijärjestelmän rehellisyyttä sekä vakuutusyhtiöiden masinoimaa käypä-hoito suositusta.

Ja mitä tähän Jari Honkaniemeen tulee niin kannattaa muistaa että hän ei ole vakuutuslääkäri, eli hänen on vahvistettava lääkärinlausunnot sanoilla Minkä kunniani ja omatuntoni kautta vakuutan. Varsinkin siinä tapauksessa jos lääkärin lausunto on tarkoitettu tuomioistuimelle todisteeksi.

Mikäli esimerkiksi Jari Honkaniemi tai joku muu kuin vakuutuslääkäri kirjoittaa lausuntoja vakuutusyhtiön toimeksiannosta tai pyytämänä ja ne ovat selvästi tehty vammautuneen tai sairastuneen vahingoittamistarkoituksessa vakuutusyhtiön tai eläkeyhtiön hyödyn tavoittelemista varten, on kyseessä rikos josta tulee ja pitää tehdä ilmoitus Valviraan sekä poliisille.

Toki nämä lausuntoja antavat tietyt lääkärit piiloutuu aina salassapidon taakse, sekä siihen että oikeudenkäynnin asiakirjat ovat salaisia. Mutta kannattaa muistaa, että asianomaiset saavat ja ovat oikeutettuja saamaan nämä asiakirjat itselleen ja jos lausunnot on tehty valheellisin perustein ja vakuutusyhtiön tai eläkeyhtiön hyödyn tavoittelua varten, kannattaa asia viedä eteen päin. Mikäli oikeuden tuomio perustuu valheelliseen todisteluun on asia käsiteltävä uudelleen.

Toivonkin, että joku lakimies tai asianajotoimisto ottaa tämän epäkohdan hoitaakseen ja alkaa hoitamaan tätä meidän vammautuneiden ja sairastuneiden kohtaamaa päivittäistä ihmisoikeuksien polkemista. Tämän kaltainen toiminta on myös täydessä ristiriidassa Perustuslain toisen luvun 6§ sekä YK,n vammaissopimusta vastaan, jonka Suomi on ratifioinut 10.6.2016

TAYS,iin / Hatanpään sairaalaan ei kannata valittaa koska Jari Honkaniemi tekee näitä lääkärin lausuntoja sivutoimisesti. Eli TAYS / Hatanpään sairaala ei ota vastuuta tästä, siitäkin huolimatta että Jari Honkaniemi käyttää virkanimiä  myös tässä sivutoimessa ja joka on virkamieslaissa kielletty.

Periaatteessa jos Jari Honkaniemi kirjoittaa vakuutusyhtiölle tai eläkeyhtiölle lääkärin kausunnon ja käyttää virkanimeään, on hän tehnyt sen virka-ajalla ja silloin TAYS / Hatanpään sairaala on vastuussa tästä lain säädöksen mukaan.

Jotenkin tulee mieleen, että vakuutuslääkärit ja nämä tietyt vakuutusyhtiömyönteiset lääkärit harjoittavat eugeniikkaa ja näin haluavat puhdistaa tämän onnettomuusherkän ja sairautumisiin johtavan geeniperimän, joka uhkaa vakuutusyhtiöiden ja eläkeyhtiöiden maksimaalista voiton tavoittelua ja ylisuurien optioiden jakoa.

Tavoitteena kenties tulevaisuudessa on, että tämä pieni mutta äänekäs joukko vammautuneita ja sairastuneita oikeuksiaan kiinnipitävä porukka ei olisi enään kiusaamassa tätä epävakaasta persoonallisuushäiriöistä kärsivää ryhmää, joka haluaa perustaa oman diktatuurin ja näin nousta takaisin norsunluutorniinsa josta he nyt ovat joutuneet laskeutumaan tänne meidän rahvaiden joukkoon.



Poikonen, Kietäväinen ja ketä näitä nyt oli?



Sen jälkeen kun kansalaisaloite vakuutuslääkärijärjestelmän muuttamisesta näki päivänvalon, niin ei mennyt kuin reilut kuukausi niin tarvittava 50 000 allekirjoittajan raja oli täyttynyt, tähän vaikutti Hjalliksen kannanotto vakuutuslääkäreiden suoranaisesta valehtelusta. Osansa antoi myös Tuomas Enbuske sekä ne lukemattomat kansalaiset jotka aloitteesta kertoi useassa sähköisessä mediassa ja ihan naturel manuaalisesti kasvotusten. Olen myös oman osani asian eteen tehnyt ja tulen tekemään jatkossakin kovasti töitä aloitteen hyväksymisen varmistamiseksi.

Tämä kansalaisaloite myös huomattiin eläkelaitoksissa ja sen johdosta aloitettiin omituinen puolustautumis taistelu. Aseiksi valittiin argumenttejä jotka ei todellisuudessa tarkoita mitään, mutta antaa ymmärtää että nyt olisi tapahtumassa suuri virhe ja Suomen talous tulisi kärsimään pysyviä seurauksia.

Toki raha on aina ollut tehokas tapa saada huomiota ja sitä on usein käytetty myös uhkailun aseena ainakin Eteläranta 10 suunnalta ja leikkausten muodossa Arkadianmäeltä. Toki nämä leikkaukset ovat lähes poikkeuksetta kohdistuneet vammaisiin, eläkeläisiin ja pienituloisiin. Joten tästäkin näkökulmasta rahasta puhuminen on varmasti tehokas pelottelu keino.

Mutta rahan sotkeminen tähän kansalaisaloitteeseen on jyrkässä ristiriidassa niihin puolustuspuheisiin joita monet eläkeyhtiöiden kuten Kevan Kietäväinen ja Ropponen, Ilmarisen Kivihuhta ja Finassiala Ry,n Poikonen ovat esittäneet.

Aloitetaan Kietäväisestä, hän kertoo artikkelissaan että tavallisen palkansaajan työeläkemaksuja pitäisi korottaa 1.8% eli vuositasolla 720€ vuosi.

Tämä kauhukuva jonka Kietäväinen ilmoittaa perustuu siihen olettamukseen että kaikki jotka hakevat työkyvyttömyyseläkettä pääsisivät eläkkeelle joka on täysin järjetön ajatus, mutta tehokas pelottelutapa sellaiselle kansalaiselle joka ei tiedä asian todellista kokonaiskuvaa.

Finanssiala Ry ja Eläketurvakeskus (ETK) yhtyi myös tähän samaan 1,8% huutokuoroon ja heidänkin laskelmat perustuvat siihen että kaikki työkyvyttömyyseläkehakemukset hyväksyttäisiin.

Kysymys teille arvon eläkelaitosten edustajat. Mihin perustuu tätä teidän olettamus, että kansalaisaloitteen hyväksyminen johtaisi siihen että kaikki työkyvyttömyyseläkehakemukset hyväksyttäisiin?

Sitten tämä toinen argumentti mitä esimerkiksi Kietäväinen ja Ropponen käyttää on sekin ristiriidassa todellisuuden kanssa. He molemmat kirjoittavat omissa julkaisuissaan kansalaisaloitteen hyväksynnän johtavan siihen tai antavat ainakin lukijalle tällaisen kuvan, että hoitava lääkäri tekisi työkyvyttömyyseläkepäätöksen.

Ilmarisen Kivihuhta puolestaan ottaa käyttöön ota tai jätä periaatteen. Kivihuhta kirjoittaa julkaisussaan seuraavasti. Vaihtoehtona sille, että eläkehakemus ratkaistaan eläkelaitoksessa asiakirjojen perusteella, voisi lähteä toiselle tielle: Emme enään luottaisi näihin terveydenhuollossa tehtyihin hoitavien lääkärien ja asiantuntijoiden tutkimuksiin ja lausuntoihin, vaan itse tutkisimme jokaisen potilaan uudelleen. Aikaa kuluisi ja samat tutkimukset tehtäisiin ihmiselle moneen kertaan ja tulokset tuskin paljoa muuttuisivat.

Nämä eläkelaitosten ulostulot eivät nyt vastaa sitä mitä kansalaisaloitteessa vaaditaan. Me vammautuneet ja sairastuneet vaadimme aloitteessa vakuutuslääkärien totuusvelvoitetta, eli vakuutuslääkärin pitäisi allekirjoittaa lausuntonsa sanoilla: Minkä kunniani ja omatuntoni kautta vakuutan.

En tiedä onko eläkelaitoksilla tavoitteena johdattaa lukijaansa tahallisesti harhaan? Vai mistä tässä on kyse? Missä on vakuutusalan edustajat?


Tavataan kasvotusten.


Minulla on sinulle arvoisa Sini Kivihuhta ehdotus. Sanoit julkaisussasi, että luottamusta ja dialogia tarvitaan. Tästä olen kanssasi täysin samaa mieltä ja tämän johdosta ehdotan sinulle seuraavaa:

Pidetään avoin seminaari jossa on meidän vammautuneiden ja sairastuneiden edustajia sekä yksi tai kaksi meidän valitsemaa asiantuntijalääkäriä. Sinä Sini Kivihuhta voisit toimia eläkeyhtiöiden edustajien kokoonpanon toimeenpanijana. Näin saisimme avointa ja varmasti rakentavaa keskustelua ja hyviä avauksia jatkotoimenpiteitä varten.

Toivon että olet minuun yhteydessä asian tiimoilta joka blogini tai Iltalehden julkaisupäällikön kautta. Blogistani löytyy yhteydenottolomake. www.aivovammainenelama.blogspot.com




1 kommentti: