Elämään opettelua

perjantai 17. marraskuuta 2017

Piittaamattomien paratiisi.

Yli-ihmisten anatomia.



Olen aina pitänyt biologiasta ja varsinkin evoluution mukanaan tuomista kummajaisista kuten se että torakka pystyy elämään ilman päätä yli kuukauden kunnes kuolee nälkään, ei tuo pieni niljake aivoja ajatteluun tarvitse vaan toimii täysin vaistonvaraisesti.
Sitten on vesinokkaeläin, nisäkäs joka ei synnytä eläviä poikasia vaan munii, mutta imettää poikasiaan niiden kuoriutumisen jälkeen.
Yksi ylitse muiden on kuitenkin valkokaulainen näykkijäkilpikonna joka hengittää peräsuolen kautta, siinä voi vähän hengitys haista varsinkin jos on syönyt jotain sopimatonta.

Jossain kohtaa evoluutio on kuitenkin kääntänyt takkinsa ja luonut meidän tavallisten ihmisten kiusaksi ryhmän joka tuntuu pystyvän kloonaamaan itseään, jotka sitten hakeutuvat kaltaistensa joukkoon. Tuo ryhmä kuvittelee olevansa ylivertainen meihin muihin verrattuna, eikä näin halua edes tavata kuin itsensä veroisia intellektuellejä.
Varsinkin vammautuneet ovat suurta myrkkyä tälle piirille, aivan kuin valkosipuli tuolle tummiin pukeutuneelle Transilvanialaiselle herrasmiehelle.
Toki jos tarkkaan mietii niin tuo herrasmies ja tämä yli-ihmisten ryhmä ovat molemmat varsinaisia verenimijöitä ja käyvät kimppuun heti tilaisuuden tullen.

Mikä tämä yli-ihmisten ryhmä sitten on? Jotta asiaa voidaan tarkastella lähemmin täytyy meidän tutustua tähän evoluution vahinkolaukauksen alalajeihin sekä emolajiin, kuten, niljakkeet, hajoittajat, mädättäjät sekä selkärangattomiin kuuluva liero.

1. Niljakkeet: Yksisoluisia  ja vain yhteen työhön kehittynyt ryhmä, toimii yleensä muiden  tahdon mukaan ja saavat siitä rahallisen palkkion. On uskollinen emolajilleen ja puolustaa tätä vaikka tietäisi olevansa väärässä. Niljake on tunnettu valehtelusta ja kiinni jäätyään toistelee lauseita " Muistan kuulleeni sekä Muistan lukeneeni " 
Tätä yksisoluista niljaketta havaitaan enimmäkseen vakuutusalalla, mutta joistain yksilöistä on tehty myös havaintoja Tays:ssa, Hus:ssa sekä yksityisellä terveydenhoitoalalla.

2. Hajoittajat: Yksisoluisten kehittyneempi muoto. Tämä hajoittajalohkoon kuuluva laji pystyy tekemään jopa kahta tai useampaa työtä samaan aikaan, mutta kuten sukulaislajinsa, niin hajoittajatkin toimivat yleensä muiden tahdon mukaan rahallista palkkiota vastaan.
Hajoittajat myös puolustavat hanakasti emolajiaan mikäli jokin taho yrittää puuttua tähän symbioosiin. Hajoittajia tavataan suurina parvina muutoksenhakulautakunnissa sekä vakuutusoikeudessa.
Hajoittajat pystyvät toimimaan myös niljakkeina ja täten heitäkin tavataan muummoassa Tays:ssa, Hus:ssa sekä yksityisellä terveydenhoitoalalla.

3. Mädättäjät: Alaryhmän kehittynen muoto joka mädättää koko järjestelmä vain turvatakseen emolajinsa olemassaolon. Suojelee kaikin keinoin alalajejaan ja jakaa uusia tehtäviä varmistaakseen laajan levinnäisyyden.
Ottaa vastaan myös rahallista hyötyä ala- että emolajiltaan. Mädättäjät parveilevat yleensä noin kahdensadan yksilön laumana ja ovat tunnettuja lajitovereittensa palkitsemisista ja selkääntaputteluista.
Tämä alalaji uusiutuu joka neljäsvuosi, mutta tästäkin huolimatta mädättäjien käytös pysyy samana. Mädättäjät pystyvät pariutumaan hajoittajien ja niljakkeiden kanssa, mutta heidän jälkeläisistään saattaa kehittyä ihan tavallinen ihminen.

4. Lierot. Tämä selkärangattomiin kuuluva emolaji sanelee mädättäjien päätökset ja näin turvaa maksimaalisen taloudellisen hyödyn.
Tällä rahallisella hyödyllä lierot rahoittavat niljakkeiden, hajoittajien ja mädättäjien toiminnan.
Näitä selkärangattomia lieroja tavataan ympäri maata muummoassa nimillä LähiTapiola, OP-Pohjola, IF sekä joitain muita. Itse yliliero joka johtaa joko lierojen toimintaa tunnetaan nimellä Finassiala. Ylilieron tehtäviin kuuluu mädättäjien valvonta ja ohjaus sekä selkärängattomien lierojen rahoitus.

Tässä oli tämä Ojalan luonto-oppi yli-ihmisen evoluutiosta.


Oikeus toteutuu, toistaiseksi.


Mutta sitten asiaan, olen ilokseni kuullut että rakas arkkivihollisemme Janne Leinonen on joutunut jääväämään itsensä Validian lausunnoista. Hänen olisi pitänyt toki ymmärtää pitää suunsa kiinni jo paljon aikaisemmin.
Nyt kun oikeusasiamies on puuttunut Leinosen tekemisiin, niin kaikki joiden validiasta tulleet lääkärinlausunnot on jouduttu viemään liikennevahinkolautakunnan käsiteltäväksi vakuutusyhtiön kielteisen päätöksen johdosta. Heidän kannattaa valittaa asiasta, koska Leinonen on ollut jäävi myös päättämään tuossa lautakunnassa julkisuudessa aivovammaa vähättelevien kannanottojensa johdosta.

Mikä on sitten oikea reitti tehdä valitus tai oikaisupyyntö? Koska kyseessä on valtion virkamies ja hänen negatiivisen asenteen vaikutus tehtyyn päätökseen on ollut merkittävä. ainoa virallinen valituskanava on oikeusasiamies joka on oikea henkilö käsittelemään näitä valitusta.
Kehoitan kaikkia joita tämä asia koskee tekemään valituksen hylätystä muutoksenhausta, jotta Janne Leinonen joutuu vastuuseen niistä lukemattomista väärin tehdystä ratkaisuista.



Lyhyt matematiikka takaa palstatilaa.


Vesa Rantahalvari totesi twitterissä, että muutoksenhakuelimissä iso enemmistö vakuutusyhtiöiden päätöksistä todetaan oikeiksi. Hoitoonohjaus on laissa; Sairaus, vika tai vamma joka ei näy potilasta katsomalla vaan pelkästään "papereista" ja meiltä loppuisi lääkärit jos kaikkien pitäisi tavata potilas ja käyttää aikansa lomakkeiden täyttämiseen.

Juuri näin Vesa Rantahalvari, sinähän se tiedät miten homma toimii. Sinähän toimit muummoassa seuraavissa muutoksenhakulautakunnissa:

Tapaturma-asioiden muutoksenhakulautakunta
Työeläkeasian muutoksenhakulautakunta

Kuten me Vesa molemmat tiedetään, nämä lautakunnat sekä monet muut lautakunnat käyttavat päätöksenteossa samoja vakuutusyhtiöihin sidonnaisia asiantuntijoita.
 Myös muutoksenhakulautakuntien jäsenillä, varsinkin lääkärijäsenillä on vahvat sidonnaisuudet vakuutusyhtiöihin ja tässä valossa asiaa katsottuna olet aivan oikeassa tuossa väitteessäsi, että iso enemmistä vakuutusyhtiöiden päätöksistä todetaan lautakunnissa oikeiksi.

En tiedä mistä olet saanut päähäsi, että vakuutuslääkärin pitäisi tavata potilas. Edes edustamasi puolue ei tue tätä ajatusta, joten olet aika yksin tämän ajatuksen kanssa.
Kokoomuksen ehdotuksessa halutaan vain muuttaa lakia siten että totuusvelvoite koskisi myös vakuutuslääkäreitä ja vakuutusyhtiöiden käyttämiä asiantuntijoita.
Olen pahoillani puolestasi, että minä joka en edes kuulu kyseiseen puolueeseen tiedän tämän asian.

Mitä tulee näihin muutoksenhakulautakuntien ja vakuutusoikeuden vakuutusyhtiömyönteisiin päätöksiin, niin peräti 96% näistä päätöksistä muuttuu käräjäoikeudessa vammautuneen hyväksi. Mitähän tämä kertoo sinulle Vesa Rantahalvari?

Olisiko järjestelmässä jokin vika?






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti