Elämään opettelua

maanantai 6. marraskuuta 2017

Yhden ideologian käypä-hoito

Vakuutusyhtiöt saavat käypä-hoitonsa



Oi tuo niin ihana ja monta ihmishenkeä pelastanut vakuutuslääkäreiden pyhänä raamattunakin tunnettu lääkärikirja google, korjaan siis käypä-hoito on jälleen saamassa päivitystä aivovammojen osalta. Tuo niin ylväs ja taitava valkotakkisten populaatio on evoluution tuloksena kehittynyt ylivertaiseksi meihin muihin nähden, siksi ymmärrän täysin, että haluatte luoda uuden käypä-hoito suosituksen aivovammoista salassa meiltä evoluution jätteiltä.

Heheheee... Ei, en kerta kaikkiaan ymmärrä, eikä ymmärrä yksikään lainoppinut tätä teidän tulella leikkimistä, mitä ihmettä teidän päässänne liikkui kun päätitte julistaa niinkin tärkeän, kuin aivovamman käypä-hoidon päivittämisen salaiseksi?
Eikä tullut mieleen, että olisi ollut viisaampaa tehdä kaikki muutokset julkisesti?
Eikä varmaan tullut mieleen, että teidän salailunne herättää epäilyn korruptiosta? 
Entä tuliko mieleen, että me aivovammaiset osaamme kaivaa tiedot esille?
Entä tuliko teistä kukaan edes ajatelleeksi että aivovamma ei ole älyvamma?

Tällä pienellä mutta äänekkäällä blogin kirjoittajalla on tiedossa keitä tähän aivovamma käypä-hoito työryhmään kuuluu ja voin sanoa että nyt ei näytä hyvältä. Tämä vakuutusyhtiöiden masinoima työryhmä pelaa vain yhteen pussiin. Tässä pelissä ei ole kuin yksi häviäjä ja se on vammautunut. 
Nyt realisoituu täysin tuo vanha mutta viisas sanonta: Kenen leipää syöt, sen lauluja laulat. 

Teen teille ehdotuksen jota moni varmasti nyt kavahtaa, mutta lopetetaan tämä kissa ja hiiri leikki, istutaan samaan pöytään ja hoidetaan asiat kerralla kuntoon.

Siksi toivon todella että puratte työryhmänne salailun ja ryhdytte avoimeen yhteistyöhön, niin eri vammaisjärjestöjen, liittojen sekä yhdistysten kanssa. Uskon vakaasti, että yhdessä saisimme meitä kaikkia osapuolia mielyttävän lopputuloksen. 

Eikö nyt olisi aika lyödä sotakirves kiveen ja ryhtyä rakentavaan yhteistyöhön? 

Tämä antamani sopimisen mahdollisuun on voimassa niin kauan kunnes teidän työryhmän puolesta toisin ilmoitetaan, tiedän että osa työryhmästänne lukee blogiani ja siksi keskustelen tämän kautta, tämä julkinen keskustelu vakuutusyhtiöiden ja vakuutuslääkärien kanssa on yksi meidän vammautuneiden tavoiteista.

Mikäli katsotte aloitteeni turhaksi tai ette vain halua tasapuolista keskustelua aivovammoista ja sen todentamisesta sekä hoidosta tai ette muuten vaan halua astua pois tuolta salaisuuksien kammiosta, niin katson oikeudekseni meidän kaikkien aivovammaisten puolesta julkaista teidän niin sanotun salaisen käypä-hoito työryhmän jäsenten nimet ja sidonnaisuudet niin vakuutusyhtiöihin kuin erinäisiin lautakuntiin.

Joskus sota täytyy lopettaa.

Allekirjoittanut ottaa täyden vastuun kirjoituksestaan ja näin vapauttaa tietolähteet vastuusta.

Nico Ojala



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti