Elämään opettelua

maanantai 2. lokakuuta 2017

Kunnia ja omatunto myytävänä.

Rahalla saa terveyttä.


Nyt kun vakuutuslääkäreiden yli-pappi, osmanien sulttaani ja kätyri Janne Leinonen avasi muutama viikko sitten pandoran lippaan ja julisti julkisesti aivovammaisia vastaan sodan alkaneeksi, avasi hän tietämättään myös oven tuohon korruption myrkyttämään vakuutuslääkärien maailmaan.

Hyvä Janne Leinonen, otan mielelläni haasteesi vastaan ja annan oman osuuteni tähän taistoon kertomalla muutaman argumentin sinun johtamasta mätäpaiseesta jota voi myös erehdyksissä vakuutuslääkäriyhdistykseksi kutsua.

Te vakuutuslääkärit olette kuin syöpä, käyttäydytte kuin etäpesäkkeet ja hakeudutte asiantuntijatehtäviin eri organisaatioihin, vakuutusyhtiöihin, valtion virkoihin ja jopa edeskuntaan asti saastuttaen kaiken terveen ilmapiirin ympäriltänne. Te olette myynneet kunnianne ja omatuntonne eniten tarjoavalle, Te myytte terveyttä vakutuusyhtiöihin ja eri oikeusasteisiin, piittaamatta vammautuneista jonka rahaa vastaan terveeksi julistatte. 

Ja miksi piittaisitte, te ette joudu mihinkään vastuuseen vaikka valehtelisitte oikeudessa. Sen te olette varmistaneet voitelemalla kansanedustajat muuttamaan lakia eduksenne. Lopulta kun olitte tarpeeksi rahaa kaataneet kansanedustajien vaalikassoihin, astui tuo kaiken salliva laki voimaan 2015. Tämän lain turvin voitte vaikka pyyhkiä peppuanne asiakkaiden hoitavien lääkäreiden asianmukaisilla lausunnoilla ja keksiä päästänne mitä ihmeellisempiä selityksiä, eikä teidän selitysten tarvitse miltään osin olla lääketieteellisesti päteviä.

Esimerkiksi teidän edustamanne vakuutuslääkäriyhdistyksen jäsenen mukaan minun vaikea aivovamma sekä niskan retkahdusvamma eivät johdu siitä että tipuin vähän yli neljästä metristä, vaan kyseiset vammat, jos niitä nyt ylipäätään on, ovat vain ilmaantuneet jostain ja näin ollen en ole oikeutettu mihinkään korvaukseen. 

Mutta koska sinä Janne julistit sodan ja aloit kaivamaan verta nenästäsi, niin tässä muutama fakta jotka on hyvä tuoda myös muiden tietoisuuteen.

Vakuutusoikeus, jossa sinun edustaman mädän yhdistyksen sielunsa myyneet vakuutuslääkärit valehtelevat, mainostaa itseään seuraavasti: "Suomen tuomioistuinjärjestelmään kuuluva riippumaton ja puolueeton toimeentuloturva-asioiden erityistuomioistuin".

Tässä ns. puolueettomassa ja riippumattomassa oikeudessa käsiteltiin vuonna 2016 yhteensä 795 kappaletta työtapaturma-asioita, siis sellaisia asioita joita vakuutuksen ottaja on joutunut riitauttamaan. Vain 74 tapauksessa vakuutuslääkärit eivät onnistuneet valehtelemaan tarpeeksi vakuuttavasti, tai vaihtoehtoisesti vakuutuslääkärin omatunto ei kertakaikkiaan enään kestänyt tuottamaansa tuskaa.

Vakuutuslääkärin keskipalkka vuonna 2016 oli 9353€/kk brutto, päälle toki lasketaan jokainen lausuntokohtainen palkkio, tämä palkkio on suositusten mukaan vähintään 75€/tunti. Joten jos vakuutuslääkäri tehtailee lausuntoja vaikka sata tuntia kuukaudessa, niin siitä voi jokainen laskea mitä valehtelemalla tienaa.

Kirsikkana kakunpäällä. Teitä lailla suojeltuja valehtelijoita edustava työmarkkinajärjestö kirjoittaa sivuillaan seuraavasti: "Veloittaessaan asiantuntijalääkärin on otettava huomioon ennen kaikkea tehtävän vaatima ammattipätevyys, siihen kuluva aika sekä toimeksiantajalle koituva hyöty".

Toimeksiantajalle koituva hyöty. Ja vielä kehtaatte väittää olevanne puolueettomia, kun jo työmarkkinajärjestö kehoittaa pelaamaan tilaajan pussiin. 

Hyvä osmaanien sulttaani Janne Leinonen, suosittelen lämpimästi jättämään työtakin valtionkonttorin vahtimestarille ja pyydät jos joku palauttaisi verokorttisi, toki mitään kiirettä tuolla verokortilla ei ole koska haluat varmasti pitää henkistä lomaa tämän raskaan ja sielua syöneen valehtelun jälkeen.

Ystävällin terveisin:

Vakuutuslääkärin parantama.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti