Elämään opettelua

sunnuntai 29. lokakuuta 2017

Viimeinen sammuttaa valot.

Aivovammainen teki lääkäristä uhrin.


Johanna Rellman. Olisi ollut kunnioitettavaa ja ennen kaikkea oikeudenmukaista meitä aivovammaisia kohtaan jos olisit kaatunut saappaat jalassa. Uponnut SS/Tays:in mukana niin kuin kapteenit tekevät. Mutta mitä vielä, sinä päätit ottaa uhrin roolin tässä grande finalessa.

Toki se on ihan ymmärrettävää, koska se on selviytymiskeino vaikeista tapahtumista, mutta se on myös juuttumista menneisyyteen ja vanhoihin tapoihin. Olisihan se varmasti ollut mukava jatkaa aloittamaanne aivovammabisnestä.

Ja mitä tulee Tays:in aivovammabisnekseen jota sinä haastattelussa kuvasit sen olevan ammattikuntaa solvaavaa ja, että kovimmissa väitteissä lääkäreiden sanotaan tekevän diagnooseja vakuutusyhtiön intressien mukaan.

Hyvä Johanna Rellman tästä on Tays:in lääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden välisestä alidiagnoinnista on aivan vedenpitävää näyttöä, sinä varmasti olet myös yhtä tietoinen kuin minäkin tästä Hus:in tapauksesta, joten siitä ei tarvitse sen enempää kertoa. Sama kohtalo tulee olemaan Tays:in kohdalla, tämä grante finale on jo alkanut ja tämän jälkeen kirjoitetaan vain muistokirjoituksia.

Tässä muutama esimerkki tästä " ammattikuntaa solvaavista " kytköksistä:

Sinä Johanna Rellman kirjoitat artikkeleja aivovammoista ja tässä yksi esimerkki:
Suora lainaus " Aivovamman oireet- lähimuistin heikkous, keskittymisvaikeudet, uuden oppimisen ongelmat tai väsyminen- saattavat tulla esiin vasta vuosien päästä tapaturmasta "

Tämä artikkeli pitää täysin paikkaansa, mutta samaan aikaan sinä kirjoitat lääkärilehdessä:
Suora lainaus: On liuta ihmisiä joilla on toimintakykyä heikentäviä selittämättömiä oireita, mutta jotka eivät ole oikeasti sairaita, koska sairauden toteamiseksi ei ole olemassa laboratoriotestiä.

Eli oletko sitä mieltä että aivovamman saanut ihminen ei ole vammautunut koska oireita ei voida todeta laboratoriotestillä?

Sitten tämä sinun kaksoisrooli. Olet sosiaaliturvan muutoksenhakulautakunnan jäsen 31.12.2018 asti.
Tämä lautakunta käsittelee kansalaisten valituksia Kelan ja työpaikkakassojen osalta.

Sinun kolleegasi Suvi Liimatainen neurologian dosentti ottaa vastaan vakuutusyhtiön lähettämiä potilaita ja kirjoittaa myös kuntoutustuki ja työkyvyttömyyslausuntoja jotka potilas toimittaa Kelaan, samaan aikaa Suvi Liimatainen toimii Kelan asiantuntijalääkärinä ja mahdollisesti käsittelee omia lausuntojaan, mikäli asiakas on tyytymätön Kelan päätökseen hän valittaa siitä sosiaaliturvan muutoksenhakulautakuntaan jossa yllättäen istuu Johanna Rellman.

Jari Honkaniemi neurologian dosentti kirjoittaa lausuntoja vakuutusyhtiöille ja samaan aikaan todistaa oikeudessa vakuutusyhtiön puolella jopa mahdollisesti omaa lausuntoaan ja potilastaan vastaan.
Jari Honkaniemi käyttää lausunnoissaan virkamiestittelinään neurologian ylilääkäri. Tämä toiminta on kiellettyä virkamieslaissa.

Aki Hietaharju neurologian osaston ylilääkäri ottaa vastaan vakuutusyhtiöiden lähettämiä potilaita, samaan aikaan Aki Hietaharju on työsuhteessa pihlajalinnaan jonka osaomistajana on Lähitapiola.
Aki Hietaharju työskentelee yhteistyössä Suvi Liimataisen kanssa joka toimii Kelan asiantuntijalääkärinä.

LähiTapiola sekä muut vakuutusyhtiöt lähettävät Tays:iin järjestelmällisesti aivovamman saaneita potilaita alidiagnoitavaksi, tästä kabinettisopimuksesta on selvää näyttöä ja asiasta on tehty lukuisia tutkintapyyntöjä oikeusasiamiehelle. Myös minä henkilökohtaisesti teen tutkintapyynnön niiden todisteiden valossa joita olen tämän blogini johdosta saanut haltuuni.

Vetoat haastattelussasi käypä-hoito suosituksiin, jotka nyt ovat jälleen kerran päivityksen alla. Minkä kuvan tämä käypä-hoito päivitys saa, kun kerron että aivovammatyöryhmä on julistettu salaiseksi. Voi vain kuvitella keitä tuossa ryhmässä on ja kuinka paljon aivovammaisten asemaa tullaan heikentämään vakuutusyhtiöiden painostuksesta.

Eihän tämä aivovammabisnes voi ollakkaan potilaiden vika, me olemme vain pelinappuloita tässä teidän mulle ja sulle pelissä. Toteat ettemme tiedä onko hoito ollut asianmukaista, voi Johanna Rellman kyllä me tiedämme, vaikka meillä aivovamma onkin niin emme me tyhmiä ole.

Voin pitää sinulle pienen oppitunnin: Oppitunnin aihe aivovamma.
On monen laisia aivovammoja, mutta keskitytään näihin kahteen ryhmään, eli DAI ja SAV.

DAI= Traumaattinen diffuusi aksonivaurio.
SAV= Traumaattinen subaraknoidaalivuoto ( lukinkalvon alainen vuoto )

Toinen näistä näkyy hyvin esim TT kuvissa ja varsinkin magneettikuvissa, no sehän on SAV.
DAI näkyy TT kuvissa ainoastaa jos siihen liittyy hemorragisyytta, eli verenvuotoa.

Tähän te vakuutusyhtiömyönteiset lääkärit aina vetoatte, kun sitä ei näy TT kuvissa, sitä ei ole. Toinen mihin te vetoatte on tajuttomuus, potilas voi olla tajuton mutta on tullut tajuihinsa ambulanssihenkilökunna saavuttua paikalle. Kirjaus papereihin, potilas tajuissaan.

Siinä poistui syy-yhteys tapaturmaan, ei näy kuvissa ja potilas on ollut tajuissaan.

Nyt kun me vammautuneet olemme nousseet teitä lääkäreitä ja vakuutusyhtiöitä vastaan, niin ainoa millä te puolustaudutte on meidän kapinoivien vammaisten mustamaalaaminen mediassa ja lääkärin lausunnoissa.
Ostatte vakuutusyhtiöiden piikkiin mainostilaa lehdistä ja julkaisette vakuutusyhtiömyönteisiä lausuntoja, kun samaan aikaan vakuutusyhtiöiden lobbarit käyvät kilvan eduskunnassa itkemässä niistä perkuleen kapinoivista vammasista.

Pyydänkin kaikkia median edustajia ottamaan yhteyttä eduskuntaan joka päivä ja pyytämään vakuutusyhtiöiden nimissä tehdyt vierailut, niin huomaatte kuinka kovaa lobbaus on tällä hetkellä, varsinkin kun eduskunnassa on tehty lyhyen ajan sisällä jo kaksi lakiehdotusta vakuutuslääkärijärjestelmän muuttamisesta.

Minua huvittaa tämä sinun Johanna Rellman puolustuspuheenvuoro. Me aivovammaiset tulemme jatkamaan taistelua, kunnes sinä ja kolleegasi myönnätte tappion ja poistutte estradilta.

Onko seuraava taistelutanner Oys vai Kys? Oli kumpi vaan, me olemme valmiita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti