Elämään opettelua

sunnuntai 1. lokakuuta 2017

Yksisarvinen lehmä

Vakuutusoikeus, tuo laillistettu oikeusmurha.


Tässä on viimeisinä menneinä viikkoina käynnyt aikamoinen pöhinä vakuutuslääkäreiden ja vakuutusyhtiöiden ympärillä, asiaan on sotkeutuneet niin itse nuo mehiläispesässä asuvat vakuutuslääkärit kuin pesänvartijoina toimivat poliitikot. Nyt kun me vammautuneet olemme tarpeeksi tuota mehiläispesää kivittäneet, olemme saaneet sieltä yhden asukin puolellemme. Tuo pesästä tippunut Jari Ronkainen on ottanut tehtäväkseen saada muutkin pesän asukit kääntämään selkänsä tuota pöhinän ylipäällikköä Janne Leinosta vastaan. 

Toivon todella että Jari Ronkainen saa puhuttua järkeä tuolle 200 henkilön herrakerhon jäsenille ja pystyy vakuuttamaan mahdollisimman monelle osittain meidän vammaistenkin valitsemille mehiläispesän työläisille, että kansalaiset ovat paljon tärkeämpiä kuin vakuutusyhtiöiltä ja heidän lobbareiltaan saadut lahjukset. 

Valitettava tosiasia on vain se, että raha tekee suurimman osan noista Janne Leinosen sätkynukeista sokeita. On helpompaa ummistaa silmät ja saada taskut täyteen rahaa, kuin nähdä saatika kokea vammaisten todellisuus. 

Arvoisat Kansanedustajat, me vammautuneet emme ole taruolentoja kuten yksisarvinen hevonen. Me olemme rikkoutuneita, särkyneitä ja vajavaisia, mutta emme me silti tyhmiä ole. Jos lehmältä puuttuu sarvi, niin muuttuuko se taruolennoksi? Me vammautuneet olemme myös ihmisiä ja meitä koskee samat ihmisoikeudet kuin muitakin, vaikka te ette sitä haluakkaan myöntää. 

Meitä vammautuneita on niin monta ja jos me kaikki yhdistäisimme voimamme, niin teillä Janne Leinosen uskollisilla palvelijoilla tulisi löysät pöksyyn. Ja se kun aivovammainen suuttuu, niin siinä tulee olemaan pietarilla kädet täynnä töitä. 

Vakuutusoikeus NatsiSaksan oppien mukaan.


Se että vakuutusyhtiöt nöyryyttää vammautuneita on vielä pientä siihen verrattuna mitä tuo NatsiSaksaa ihannoiva vakuutusoikeus tekee. Kaikki nuo itsemurhat ja syrjäytymiset mitä kyseinen instituutio on aiheuttanut on täysin laillista ja kaikki tapahtuu valtion suojeluksessa. 

Kyseiseen Natsioikeuteen viedyt vakuutuspäätökset päättyvät yli 90% prosenttisesti yhtiöden hyväksi. Tästä systemaattisesta nöyryytyksestä kertyy yhtiöille vuodessa useiden satojen miljoonien  eurojen voitot, jotka sitten jaetaan niin palkkioina vakuutuslääkäreille, optioina osakkeen omistajille, voitelurahana kansanedustajille, sekä niin omituiselta kuin se kuulostaakin osansa saa myös työmarkkinajärjestöt.  

Uskon vakaasti että Pohjois-Koreassakin saa oikeudenmukaisemman kohtelun, kuin tuossa suuressa laisllistetussa oikeusmurhalaitoksessa, jonka portinvartijana toimivat nuo vakuutusyhtiöiden toimesta hiljaiseksi ostetut kansanedustajat. 

Arvoisa Jari Ronkainen, mikäli vain voimasi riittää tämän mehiläispesän sekoittamiseen, me vammautuneet tulemme olemaan sinulle ikuisesti kiitollisia.


Lukuharjoituksia.

Ostin viime viikolla Tommi Kovasen kirjan, koska en löytänyt kyseistä teosta äänikirjana. Vaikka itselleni lukeminen on äärettömän vaikeaa, olen avannut kannet ja ryhtynyt tavaamaan sanoja ja yrittänyt muodostaa niistä lauseet jotta saisin sisäistettyä tuon Tommin traagisen tapahtuman, joka muistuttaa omaani monilta osin. Olen kokenut sen tunteen kun kuolema on helpompi ratkaisu kuin vamman kanssa eläminen, olen myös ottanut vauhtia psykiatrisesta sairaalasta hyväksyäkseni vammaisuuteni.

Haluan kiittää Tommia koko sydämmestäni, että pyrit omalta osaltasi tuomaan aivovammatietoisuutta suuren yleisön tietoon. 

Yhden pyynnön kuitenkin esittäisin kustannusyhtiö Bazarille, mikäli mahdollista niin tuokaa markkinoille äänikirja Tommin tarinasta, koska osa meistä vammautuneista ei itse pysty lukemaan tuota koskettavaa kirjaa.



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti